Breaking News
Home > Global News > Romania > News Int organizează un stagiu de formare profesională
stagiu de formare

News Int organizează un stagiu de formare profesională

News Int organizează un nou stagiu de formare profesională în perioada 5 octombrie –  15 decembrie, cu participare online și la unul din sediile noastre din București.

stagiu de formare
sursa newsint.ro

Programul se adresează studenților, masteranzilor, doctoranzilor sau persoanelor interesate de analiza relațiilor internaționale, atât din București cât și din restul țării. Participanții vor primi o adeverință de practică/scrisoare de recomandare și vor putea beneficia atât de cursuri de formare specială cât și de participarea gratuită la unele din programele ce vor fi realizate în această perioadă.

Perioada de formare presupune realizarea unor știri, articole și analize însumând un număr total de 10 ore/săptămână. Activitatea presupune lucrul în echipă, capacitatea de argumentație, analiza aplicată asupra unor evenimente curente de pe scena internațională.

O mare parte din activitatea se va desfășura online, prin conectarea cu un cont special la platforma newsint.ro, având în același timp ședințe de lucru recurente, atât în format de conferință online, cât și la unul din sediile noastre din București.

Voluntarii vor beneficia de training în ceea ce privește bunele practici de redactare a știrilor și analizelor, precum și în ceea ce privește utilizarea platformei newsint.ro (redactare/editare/SEO).

Cei interesati sunt rugați să trimită un CV împreună cu o scurtă scrisoare de motivație, din care să rezulte ariile de interes (Europa, Asia Pacific, Africa, Eurasia, Orientul Mijlociu Extins, Statele Unite și America Latină, Securitate Energetică, Intelligence, Organizații Internaționale).

Documentația va fi trimisă la adresa [email protected] cu titlul “Internship Global News Intelligence – Nume.Prenume”.

Aplicațiile pot fi trimise până la data de 3 octombrie , urmând ca persoanele selectate să fie contactate pentru un interviu în perioada imediat următoare

Succes!

Check Also

Republica Moldova: Sesiune științifică dedicată Centenarului Marii Uniri

Academia de Științe a Moldovei și Academia Română organizează, marți, 27 martie 2018, cu începere de la ora …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *