Breaking News
Home > Global News > Romania > Global News Intelligence organizează un nou stagiu de practică

Global News Intelligence organizează un nou stagiu de practică

Global News Intelligence organizează un nou stagiu de practică în perioada 18 iulie – 30 septembrie, în București.

 

Programul se adresează studenților, masteranzilor, doctoranzilor sau persoanelor interesate de analiza relațiilor internaționale. Participanții vor primi o adeverință de practică și vor putea beneficia atât de cursuri de formare specială cât și de participarea gratuită la unele din programele ce vor fi realizate în această perioadă.

internship2

Colaborarea se va face pe baza unui contract de voluntariat însă Global News Intelligence poate dispune continuarea activității în baza rezultatelor obținute.

Stagiul de practică presupune realizarea unor articole și analize la unul dintre sediile noastre, însumând un număr total de 10 ore/săptămână.

Cei interesati sunt rugați să trimită un CV împreună cu o scrisoare de motivație, din care să rezulte ariile de interes (Europa, Asia Pacific, Africa, Eurasia, Orientul Mijlociu Extins, Statele Unite și America Latină, Securitate Energetică, Intelligence, Organizații Internaționale). Documentația va fi trimisă la adresa [email protected] cu titlul “Internship Global News Intelligence”.

Aplicațiile pot fi trimise până la data de 7 iulie, urmând ca persoanele selectate să fie chemate la un interviu în data de 11 iulie.

Check Also

Eveniment: Răzvan Munteanu despre “Rusia și Vestul: între diplomație și oportunism politic”

Una din contradicțiile arenei internaționale în secolul schimbărilor este diplomația pusă față în față cu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *