Breaking News
Home > Global News > Orientul Mijlociu Extins > Emiratele Arabe Unite: Orice înțelegere cu statul Qatar trebuie monitorizată de Occident
Anwar Gargash Sursa: Al Arabiya

Emiratele Arabe Unite: Orice înțelegere cu statul Qatar trebuie monitorizată de Occident

Ministrul de Externe al Emiratelor Arabe Unite (EAU), Anwar Gargash, a declarat că orice acord între Qatar și celelalte state din Golf trebuie monitorizat de către Occident, pentru că încrederea arabilor în ceea ce privește relația dintre Doha și grupările teroriste din regiune, este slăbită.

Totodată, Gargash nu a ezitat să acuze media din Qatar, în special Al Jazeera, pentru răspândirea de informații false.

“Este păcat că vocea mass mediei din Qatar funcționează fără dovezi concrete. Esența unei prese cu adevărat influentă constă în credibilitatea sa. S-a dovedit că atunci când atenția a fost îndreptată pentru a se crea o mașinărie media, cetățenii au fost ignorați”, a declarat oficialul din Emirate.

Reacția acestuia vine după ce Bahrainul a oferit informații conform cărora, un apropiat al fostului monarh din Qatar ar fi avut o conversație telefonică cu liderul religios din Bahrain, Hassan Ali Mohammed Jumaa Sultan. Conversația demonstrează că Doha ar fi susținut schimbarea regimului din Bahrain.

Check Also

Arabia Saudită, atac dur la adresa Iranului

Adel Al-Jubeir, ministrul de externe saudit, a atacat dur politica externă a Iranului, susținând că …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *