Breaking News
Home > Global News > Europa > Lord al drogurilor din Italia, arestat în Geneva

Lord al drogurilor din Italia, arestat în Geneva

Unul dintre cei mai importanți lorzi ai drogurilor din Italia, membru al mafiei Ndrangheta, a fost arestat într-un restaurant din orașul elvețian, Geneva.

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, al cărui nume nu a fost dat opiniei publice de către autorități, considerat creierul din spatele unei importante organizații ale traficului de droguri la nivel internațional, se ascundea de poliție încă din 2015, încercând să evite executarea unei pedepse cu închisoarea pentru o perioadă de 17 ani.

Condamnarea venea ca urmare a traficului de cocaină din Columbia și heroină din Afganistan și Pakistan către Italia, în special, dar și alte state europene.

În martie 2016, autoritățile elvețiene au arestat 15 persoane suspectate de apartenența la Ndrangheta, de altfel una dintre cele mai puternice organizații criminale din Europa.

Check Also

Colibășanu

Interviu. Antonia Colibășanu, Geopolitical Futures: Văd România ca având potențialul să devină Singapore al Europei de Est

Antonia Colibășanu, Senior Analyst la Geopolitical Futures, publicație fondată de cunoscutul expert american George Friedman, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *