Breaking News
Home > Global News > Europa > Dodon: Separarea Moldovei de URSS este cea mai importantă sărbătoare națională
Igor Dodon Sursa: Mediafax

Dodon: Separarea Moldovei de URSS este cea mai importantă sărbătoare națională

Astăzi, 27 august 2018, se împlinesc  27 de ani de la proclamarea independenței Republicii Moldova faţă de URSS, context în care, preşedintele de la Chişinău, Igor Dodon, a postat pe facebook un mesaj prin care afirma că ruperea de URSS reprezintă pentru Moldova, “cea mai importantă sărbătoare națională”.

„Pentru mine, Ziua Independenţei este cea mai importantă sărbătoare naţională. În această zi, obișnuiesc să fac un bilanț al celor realizate de mine în calitate de șef al statului, de politician, pentru fortificarea statalității, pentru consolidarea societății, pentru dezvoltarea țării noastre”, se precizează în mesajul postat de către Dodon, relatează Timpul.md

„Știu că avem foarte mult de lucru. Obiectivul meu principal este de a transforma Moldova într-o țară atractivă, confortabilă pentru viață, de a crește nivelul de trai al oamenilor, de a face totul pentru ca lumea să nu plece, ci să trăiască şi să activeze acasă, pe meleagul natal. Îmi doresc foarte mult ca noi toți, cetățenii acestei țări, să fim mândri de Patria noastră – Moldova!”, a mai adăugat preşedintele Republicii Moldova, într-un mesaj care doreşte a sublini statalitatea ţării.

Check Also

Președintele Macedoniei, vizită oficială la Chișinău

Președintele Macedoniei, Gjorge Ivanov, a efectuat o vizită oficială în Republica Moldova, acolo unde a avut …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *