Breaking News
Home > Global News > Eurasia > Cetățenia rusă poate fi obținută mai ușor de investitorii din Extremul Orient
investitori
sursa: Moscow.ru

Cetățenia rusă poate fi obținută mai ușor de investitorii din Extremul Orient

Președintele Vladimir Putin a anunțat în cadrul unei sesiuni plenare ale Forumului Economic a Estului, că Rusia are de gând să simplifice regulile de acordare a cetățeniei pentru străinii investitori care investesc până la 10 milioane de dolari în Extremul Orient, relatează TASS.

“ Pentru proiectele cu investiții mari, de peste 100 miliarde de ruble (1,74 bilioane de dolari) beneficiile vor fi extinse de la 10 la 19 ani. Luăm în considerare faptul că aceste proiecte de lungă durată, și cei care investesc resurse, ar trebui să înțeleagă cum va fi construită economia acestora,” a declarat Putin.

Putin a mai adăugat și că investitorii care sunt rezidenți ai zonei Portul Liber  din Vladivostok, unde dezvoltarea este prioritară, vor avea o extindere premium pe o perioadă de 10 ani de asigurare, până în 2025.

“ De exemplu, orice investitor care a devenit rezident al zonei prioritare de dezvoltare, Portul Liber, din Vladivostok, va avea o perioadă de grație întinsă pe 10 ani pentru plata asigurarii premium, până în 2025”.

Această măsură este introdusă pentru a ajuta acțiunile autorităților ruse de a mări atractivitatea către investirea banilor în Rusia.

Mai multe informații despre cum un individ poate obține pașaport, ce înseamnă cetățenia dublă în concepția Rusiei, care sunt beneficiile și dezavantajele, dar și cum poate deveni cetățean rus, pot fi găsite aici.

Check Also

Rusia își aduce avioane MIG de Generația a IV-a în bazele militare din Armenia

Presa de la Erevan a anunțat că Federația Rusă a început să aducă avioane de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *