Breaking News
Home > Global News > America > Trump: Cel mai urmărit lider pe Twitter

Trump: Cel mai urmărit lider pe Twitter

Conform unui studiu anual realizat de către cabinetul de consultanţă Burson Cohn & Wolfe (BCW), Donald Trump a devenit cel mai urmărit lider pe Twitter, depășindu-i pe Papa Francisc sau pe premierul indian, Narendra Modi.

“Trump a devenit liderul mondial cel mai urmărit pe Twitter în octombrie 2017, când l-a depăşit pe papa Francisc, care este al doilea lider mondial cel mai urmărit, cu peste 47 milioane de abonaţi la conturile sale în nouă limbi.  Premierul indian ocupă poziţia a treia şi a patra, cu 42 milioane de abonaţi pe contul personal şi 26 milioane pe contul instituţional”, se precizează în studiul amintit mai sus.

Theresa May, urmată de Emanuel Macron sunt cei mai populari lideri europeni pe Twitter, în timp ce în lumea arabă, regina Rania a Iordaniei este cel  mai popular lider pe această platformă de socializare.

În total, pe Twitter sunt prezenţi şefii de stat şi de guvern, precum şi miniştrii de externe din 187 de ţări, ‘ceea ce reprezintă 97% din cele 193 de state membre ale ONU’, relevă studiul menţionat.

Guvernele a doar şase state – Laos, Mauritania, Nicaragua, Coreea de Nord, Swaziland şi Turkmenistan – nu au o prezenţă oficială pe platforma Twitter, mai arată studiul.

Check Also

Firma ex-agentului MI6, Christopher Steele, a încasat 168.000 USD pentru cercetări privind campania lui Trump

Firma fostului spion britanic Christopher Steele a încasat un onorariu de 168.000 de dolari pentru …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *