Breaking News
Home > Global News > America > Atac armat la o biserică din Tennessee
atac armat, biserică, Tennessee, crimă
Sursa: BBC

Atac armat la o biserică din Tennessee

O biserică din Tennessee a fost ținta unui atac armat, care a fost oprit chiar de unul dintre usieri, relatează BBC. Atacatorul, mascat și înarmat, a fost oprit chiar în mijlocul atacului, după ce omorâse o persoană în apropiere de Nashville.

Acțiunea lui Robert Caleb Engle, usierul în vârstă de 22 de ani de la biserica atacată, a fost considerată „extraordinar de curajoasă”, având în vedere că s-a confruntat cu o persoană înarmată. Suspectul a fost împușcat și rănit în timpul altercației cu tânărul de 22 de ani, rănit și el, după ce a fost lovit cu pistolul de atacator. Cu toate acestea, Robert Engle a reușit să ajungă la mașina sa, de unde a luat propriul pistol pentru a-l ține sub observație pe atacator până la sosirea echipajelor de poliție.

Conform informațiilor poliției, în momentul atacului în biserică se aflau 42 de persoane. Femeia ucisă, în vârstă de 39 de ani, a fost găsită într-un autovehicul parcat în apropierea mașinii suspectului. Atacatorul a fost identificat de poliția din Nashville ca fiind Emanuel Kidega Samson, un tânăr în vârstă de 25 de ani, originar din Sudan. Poliția a recuperat patru pistoale aparținând suspectului, două dintre ele recuperate din biserică, iar altele două găsite în mașina sa. După ce a fost externat, suspectul a fost acuzat de crimă.

În timpul atacului, alte șase persoane, în vârstă de peste 60 de ani, au fost rănite. Printre persoanele rănite se numără și pastorul bisericii, Joey Spann, împreună cu soția sa.

Până în prezent, motivul atacului nu este foarte clar. Conform autorităților, însă, atacatorul nu s-ar fi așteptat să se confrunte cu o persoană care să inițieze o luptă împotriva sa.

Check Also

Uber si NASA vor sa revolutioneze transportul urban

La inceputul lunii mai, compania Uber a prezentat noul sau concept  al “masinilor zburatoare”, prin …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *