Breaking News
Home > Business > Vânzări record pentru Mercedes-Benz Ungaria în 2016
Mercedes-Benz
Kecskemét, sursa carscoops.com

Vânzări record pentru Mercedes-Benz Ungaria în 2016

Conform Budapest Business Journal, Mercedes-Benz Ungaria (Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.) a încheiat un an record în 2016 în materie de vânzări, cu venituri de aproximativ 3.4 miliarde de dolari și 190.000 de mașini produse, o creștere de 3.8% față de anul precedent.

mercedes-benz-kecskemet-hungary-0
Uzina Mercedes-Benz din Kecskemét, sursa carscoops.com

Compania a anunțat anul trecut două investiții majore înUngaria anul trecut. În primul rând, producătorul german investește 580 de milioane de euro într-o uzină specializată în șasiuri moderne, programată pentru inaugurare. În al doilea rând, Mercedes a anunțat că va construi o nouă uzină în Kecskemét, cu o investiție de 1 miliard de euro. Tehnologia de producție are emblema Industry 4.0.

“Perspectivele noastre pentru viitor este excelentă mulțumită extinderii uzinei existente și deschiderea unei a doua uzine,” a spus Christian Wolff, CEO Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.

Investiția concernului german aduce cu sine și sume substanțiale la bugetul național și local. Personalul de la fabrică a contribuit cu 16 milioane de euro la buget prin taxa pe venit, iar compania în sine, prin taxe și impozite, alte 24 de milioane de euro.

 

Check Also

WhatsApp va permite ștergerea unui mesaj timp de șapte minute după expediere

Cei care au regretat după ce au trimis un mesaj pe WhatsApp au acum un …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *