Breaking News
Home > Business > Vânzări record pentru Mercedes-Benz Ungaria în 2016
Mercedes-Benz
Kecskemét, sursa carscoops.com

Vânzări record pentru Mercedes-Benz Ungaria în 2016

Conform Budapest Business Journal, Mercedes-Benz Ungaria (Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.) a încheiat un an record în 2016 în materie de vânzări, cu venituri de aproximativ 3.4 miliarde de dolari și 190.000 de mașini produse, o creștere de 3.8% față de anul precedent.

mercedes-benz-kecskemet-hungary-0
Uzina Mercedes-Benz din Kecskemét, sursa carscoops.com

Compania a anunțat anul trecut două investiții majore înUngaria anul trecut. În primul rând, producătorul german investește 580 de milioane de euro într-o uzină specializată în șasiuri moderne, programată pentru inaugurare. În al doilea rând, Mercedes a anunțat că va construi o nouă uzină în Kecskemét, cu o investiție de 1 miliard de euro. Tehnologia de producție are emblema Industry 4.0.

“Perspectivele noastre pentru viitor este excelentă mulțumită extinderii uzinei existente și deschiderea unei a doua uzine,” a spus Christian Wolff, CEO Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.

Investiția concernului german aduce cu sine și sume substanțiale la bugetul național și local. Personalul de la fabrică a contribuit cu 16 milioane de euro la buget prin taxa pe venit, iar compania în sine, prin taxe și impozite, alte 24 de milioane de euro.

 

Check Also

LaDoiPași – proiectul prin care Metro vrea să detroneze pozițiile Mega Image și Profi

Retailerul METRO Cash & Carry repoziţionează brandul de proximitate LaDoiPaşi ca franciză independentă şi ţinteşte …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *