Breaking News
Home > Business > John Deere va furniza utilaje agricole Turkmenistanului
Primul lot de circa 50 de combine agricole John Deere a ajuns deja în Turkmenistan și va fi utilizat în campania de recoltare de anul acesta, raportează Times of Central Asia.
http://www.turkmenistan.gov.tm

John Deere va furniza utilaje agricole Turkmenistanului

Primul lot de circa 50 de combine agricole John Deere a ajuns deja în Turkmenistan și va fi utilizat în campania de recoltare de anul acesta, raportează Times of Central Asia.

Combinele agricole John Deere operează pe terenurile Turkmenistanului de mai mulți ani. Primul lot, în jur de 50 de combine agricole îmbunătățite, după cum au solicitat clienții turkmeni, va fi distribuit fermelor din toată țara. În curând, până la începerea sezonului recoltării de cereale, statul va primi încă 100 de echipamente de mare capacitate.
Următorul pas implică livrarea a 400 de tractoare John Deere 8245R înainte de sezonul recoltării din perioada iunie-iulie. De asemenea, până la începutul campaniei de recoltare a bumbacului, respectiv în perioada august-septembrie, sunt așteptate aproximativ 200 de combine agricole dotate în acest sens. Același număr de combine, cu aceleași proprietăți, vor ajunge în Turkmenistan pentru campania de recoltare din 2018.
Până în anul 2020, John Deere International GmbH va furniza Turkmenistanului un total de 1350 de unități de echipament modern, în trei etape. Pe lângă acestea, vor fi livrate, în cantități mari, pluguri, semănători, piese de schimb, componente și consumabile.
Lucrările de mentenanță vor fi efectuate atât local, cât și în centre service stabilite în fiecare provincie.
Fermierii turkmeni au declarat că utilajele și-au dovedit fiabilitatea în condițiile de sol și climă ale Turkmenistanului.

Check Also

WhatsApp va permite ștergerea unui mesaj timp de șapte minute după expediere

Cei care au regretat după ce au trimis un mesaj pe WhatsApp au acum un …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *